Muntahhhhhh

Salam mommy. Hrini saya genap 20 week. Pg td saya ad tukar ubat dari maltofer ke zink yg KK punya tu. Tapi effectnya semua makanan yg saya makan harini seharian auto muntah. Adakah ubt itu tak sesuai atau saya akan mengalamai alahan semula. Ad sesiapa ecprcnce bnda yg sma tk 🥹 #firstmom

2 Các câu trả lời

mmg ubt dr kk tu ramai xboleh nk terima.. sy mcm tu jgk.. sy tukar ke iberet.. doc bg je sbb kandungan sama dgn ubat kk bg tu.. maltofer tu kurang sikit kndungan dlm dia..

Wsalam. Skrg makan waktu bila? Cuba tukar makan waktu malam, 2jam selepas dinner, lepas makan tu terus tidur. Kalau masih berlaku muntah2, memang tak sesuai.