Baby 3bulan

Salam mommy ade geng tak anak 3bulan 7.6kg?🥰 bf✅df✅ Berapa berat anak mommy share jom🥰 #santai #loveall

7 Các câu trả lời

bby kite 3 bln jgk baru 4.8kg.. graf dah jtuh sudah mau masuk line kuning.. mcm mna ye nk bg ank naik berat bdn..

1y trước

Kerap menyusu / nyusu sikit tpi kerap pon ok (penyusuan waktu mlm pling baik ) & jge waktu tidur bby (cukup tidur)

Wahh boleh share tips tak sis? anak saya bf n df jugak, 4 bulan baru 5.8kg.

1y trước

nurse marah tak berat mcmni. dah line merah ke belum

ana sy 3 bulan 5.3 normal jugalahh tak jatu graf

Anak saya 3bulan berat 7.9kg..

1y trước

Saiz L sis..

anak sya 3 bulan 6.7kg.

ank sy 3 bulan 6.4kg

Anak saya 7.9kg. 3 bulan.

1y trước

Wa pampes size ape