17 weeks rasa ada benjol

Salam mommies.Smlm sy bangun tidur, sambil usap perut, tiba rasa ada benjolan kt belah kiri area pusat..x sakit apa pn..Sy pgg dan kemudian dia hilang..soalan sy, ketulan/benjolan tu apa? Mmg baby ke sbb sy ada fibroid jg masa hamil. Ada sesiapa pernah experience? #firstbaby

3 Các câu trả lời

ya baby tu...saya pun kadang2 rasa tegang benjol senget2 bila saya gosok 2 dia hilang...

2y trước

alhamdulillah...tp tula..sekali tu je sy prasan.skrg mcm xde plak

Baby tu. Sy pun macam tu. Benjol and tegang je kalau dia duduk senget2

2y trước

oh oky..skrg bru sy rasa tegang tu..kdg dia lembik je..but kdg jd tegang. should be x bahaya kan?

Baby la tu, hehe comel je

2y trước

masha Allah...smga baby baik2 aje dlm ni...blm rasa lagi gerakan. ..bila ckp tu baby.ahhh lega skkit ;)