Ter laminate surat beranak

Salam mommies..sebelum ni tak pernah tahu yang tak boleh laminate any important documents..tapi saya dah terlaminate surat beranak anak which is belum buat my kid lagi..so mcm mana ya..takutnya nk pergi buat mykid takut kna marah sebab laminate surat beranak..tolong klau mommies pernah ada pengalaman niii😂

2 Các câu trả lời

Sya baru buat mykid smalam..ok je sis staff jpn nmpk surat beranak laminate..x da pla kna tegur..dokumen pnting smua sya laminate..x tahu la pla klau x boleh laminate

2mo trước

Saya baca ada yg ckp tak boleh laminate sbb nnti nk kena cop laa apa laa..tu yg saya cuba tanya pendapat mommies lain😅

Yup dokumen rasmi memang tak boleh laminate. Kalau waktu awak berurusan tu staff tak tegur mungkin atas budi bicara dia.