Biskut Rusk??

Salam mommies, sesuai tak bagi baby mkn biskut rusk mcm dlm gmbr tu?? Was was nk bg, tp mudah kalau utk travel #pleasehelp #firstbaby

Biskut Rusk??
2 Các câu trả lời

biskut macam ni ada kandungan gula tinggi, perasa tiruan dan sebagainya. kalau ibu tak kisah, boleh je bagi anak makan. kalau nak travel sehari dua, boleh masak makanan untuk anak awal awal pastu frozenkan, nanti nak makan panaskan je. kalau nak bagi biskut ni as snack, okay la. kalau untuk main meal, tak sesuai.

Baca kandungan sis, kalau byk gula better elakkan dulu. Skrg byk dah brand yg dah xde gula/garam. Bubur instant travel yg takde garam/gula pon byk. Blh try tgk brand little nuur, hokido, rush. Semua ni local brand yg no salt n sugar utk baby☺️