lewat 23hari tp upt -ve

Salam mommies semua, sy last period 16hb Ogos tp bila buat UPT result -ve...knpe yea? Sy dh lewat kira2 23hari dah...dalam dillema dan sedikit kecewa...TTC selama 4thun

1 Trả lời

awak ada alami stress depresi atau axienty..

5y trước

padan pun.. jujur... bagi pendapat saya... baik jangan consume folic acid.. baik awak consume kurma kismis buah delima..folic acid sy consume lps +ve pregnant... alhamdulillah la lekat lg setakat ni.. doakan sy selamat melahirkn baby ye..😉