Berat Turun 🥲

Salam Mommies semua. Nak tanya, kalau berat kita turun. Nurse dkt kk marah tak? Sy baru 18w. Last month timbang berat 86.9, td ptg timbang turun 82.9. Sy mmg jaga makan sbb tkot sangkut GDM tp berat turun byk sgt 🥲#ingintahu #first_baby_

4 Các câu trả lời

Berat turun biasanya dr akan pantau.. Sebb berat kita x boleh turun atau static masa pregnant.. Nurse bukan saja2 marah kadg2 nurse bgi advice untuk kebaikan kita dannbaby jugak..

Berat saya turun, nurse concern dan kena highlight merah. Dia kata tak boleh statik dan tak boleh turun.

Tak marah pun. Ok je. Xyahbtakut misi marah dia bkn mak kita 😂

1y trước

thanks sis 🫰

Berat sy lg ringan 45kg dri 50kg