Wanna Be A Mommy

Salam mommies semua. Adakah test di bawah ni menunjukkan evaporation line or faint line positive ye?? Sy test DPO10 dan DPO11. Sebab sy rasa sakit di bahagian breast hampir 2 minggu. Jadi sy saje test. Hehe

Wanna Be A Mommy
9 Các câu trả lời

Rasa sakit tu camana.. Disekeliling putting ke bahagian bawah dgn dengan oaru3..saya chekcup doktor kata x Dew biji2..sebab saya risau ada barah.. Tapi doktor kata kdg tanda nak hami.. Tu nak pastikan sakit tu bahagian mana

4y trước

InshaaAllah takde apa2 sis. Biasa nak period pun sakit jugak tapi yg ni sakit lagi. Puting tk sakit sgt.

Saya punya lagi faint dari awak masa 10dpo. Now dah 11 weeks hehe. Tahniah mummy to be! You’re pregnant!

In shaa allah positive sis. Boleh test lagi 2-3 hari utk dptkan line yg lebih terang. Tahniah ☺️

Line warna pink tu so rasanya ada dah kot. Celup je upt sampai dapat dua line jelas. Jaga diri tau

positif d tuh sis.. btw tahniah.. doakn sy jg sis moga bln ne +ve upt..harine da dpo7

4y trước

Semoga semua dalam group ni mendapat rezwko anak dan hamil secepatnya.. Aamiin.. Sama2 kota doakan moga dipermudahkan irusan kehamilan dan zuriat kita swmua.. Aamiin

Insya Allah positif. In few days akan lg terang. Take care of your self.

4y trước

In shaa Allah.. Positif tu.. Semoga dipermudahkan.. Aamiin

Dah pregy ke tu..dah di sah kan ke??

4y trước

Sy dah try check selepas beberapa hari. Line makin terang. Alhamdulillah..

MCM positive

Positif dah tu

4y trước

Kalau betul Alhamdulillah sis🤲