Roller coaster

Salam mommies, sebelum dapat tahu pregnant, saya dah book tiket nak pergi uss, lagi 3 weeks. baru dpt tahu pregnant semalam. dah 6w. dekat uss nanti baby dah 9 weeks. okay ke kalau saya jalan2 and naik roller coaster semua tu. tq in advance. ?

17 Các câu trả lời

Emm terpulang lah p sebaiknya xyah lh p lau awk nk naik ugk roller coaster tu nk wat cmne huhu

Kalau ikut kate org tua sy, selagi blum 3bulan jgn pergi jalan jauh2.. sb baby xkuat lg..

Kt apps ni pon ade bagitau perlu or xperlu naik. Keputusan di tangan anda😊

Jalan2 msh ok sis tp naik roller coaster n ride sume tu better jgn 😅

boleh je sye 3 bln. g sunway lagoon naik mcm2😆

Baik jangan terlalu lasak.. Baby first

Bahaya for first trimester..