Nak sedekahkan barang baby

Salam hi mommies! Saya ada barang baby sikit yg nk bagi pada yang memerlukan, tapi kena self pickup. Saya area Subang Jaya Selangor. Ada buaian baby, baby rocker, pampers newborn dan S, dan beberapa barangan lain. Jika ada siapa yg memerlukan tolong bgtahu saya ya. Terima kasih 😽

8 Các câu trả lời

Self pickup sahaja ke sis? Kalau by post boleh? Postage dgn packaging fee kami tanggung 🥺

Buaian baby puan nak bg ke...masih ada lagi ke puan buaian baby

2y trước

Okay sat sye wsup puan ye

saya nak boleh ke nanti saya self pickup

Ada lagi ke brg puan? Klau ada saya nak

2y trước

Masih ada lagi ke pampers tu sis? Klau ada boleh contact saya tak

klu pos bole ke sis ..sy due 30hb 10

2y trước

Okay blh puan...nnti byr postage kt courier ye

semoga rezeki bertambah

Mcmne nk contact sis

Saya nak boleh sis