False contraction

Salam mommies, saya 36w 2 days. Dah 3 hari saya cirit birit plus baby saya mengeras. Bergerak non stop dan sgt active. Belakang pinggang sy pun sakit buat saya rasa nak demam. Ni false contraction atau cirit birit ya? Confuse. Saya start rasa semua ni bila saya start tidur mengiring, selama ni saya silap tidur terlentang.

1 Trả lời

awak sudah rasa jadi boleh pergi ke klinik minta doc check seluk bukaan awak. saya pun ada tidur terlentang sampai bersalin pun okay .