Vaccination

Salam mommies, nk tny ada x sapa2 kt sni breastfeeding moms yg dh ambil vaksin covid? Ok x and dpt brand apa ye?..any brand ok ke utk bf mum or planning to conceive?

3 Các câu trả lời

Sy bf mom dan dpt vaksin pfizer. Tak ganggu pun susu jadi kurang ke apa. Cuma kena effect lepas vaksin je la. Tu pun sehari je lepas tu ok dah

Macam officemate saya amik pfizer.. Katanya itu untuk ibu mengandung dan menyusu.. So far, katanya tak ada masalah dengan vaksin..

Sy bf mom. ambil Pfizer .ok je menyusu