Tak mahu makan

Salam mommies, nk minta pendapat, anak saya start masuk 8 bulan next week, tp sejak 6 bulan lg, dia sangat susah nk makan. Ada fasa dia nk makan bile saya start tumis bahan dengan unsalted butter, tp lately ni dia kemam mulut tak nak makan. Ada apa apa tips yg boleh tambah selera makan anak ke?#pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

Cuba check gusi anak. Boleh jadi dalam fasa nak tumbuh gigi. Dah pernah try finger food untuk baby?