PITAM DURING PREGNANCY

Salam mommies. nak tnya, sy first time mom, 13 weeks, mmg normal ke tgh2 buat kerja tiba2 ada rasa nak pitam & tk boleh bernafas. boleh share pengalaman semua, terima kasih. #firsttimemom #firstbaby

4 Các câu trả lời

Saya masa minggu ke 11-12 ada rasa mcm ni. Tengah berdiri tiba2 gelap mata. Haritu saya tanya dekat KK dia cakap kadang2 time mengandung mmg certain org akan jadi mcm tu. Tapi kalau kerap sangat jadi & awak sesak nafas, better check.

2y trước

yeke.. ok tqq shareee harap semua dipermudahkan 🫶🏻

Boleh jdi disbbkn low bb. Klau kerap boleh jumpa doc ye. Risau boleh pitam tiba2 kt rmh. Lgi2 klau siang hri sendrian kt rmh

Saya pernah. Rasa dah tak stable badan terus pergi klinik. Bila check Doctor kata low blood pressure.

2y trước

allah yeke. tula sy patut pegi clinic check jugak. tqq share

xnormal. boleh dh pegi klinik.tu