Besalin awal

Salam mommies, nak tnya mmng kebnyakan besalin x tetap pada due ke , takut juga sebb sekarang dah 35 weeks , lagi ii husband keje malam , kat rumh pun sorang ii . #seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu

Besalin awal
18 Các câu trả lời

Be prepared.!!! My experience,, beranak 36weeks. Contractions awal. Alhamdulillah bersalin normal. Baby sihat. Syukur

pastikan bersedia dgn no emergency jika perlu, kalau blh mintak family bersama

salam,,hi..better bersedia selalu n mtk family temankan..

boleh tggl dgn family dulu bila nk dekat hari tu ya🥰

lebih baik kita minta nasihat doktor lebih baik...

Edd tu jangkaan. Boleh kurang boleh lebih

sy overdue , 40w 4d dah

2y trước

sy anak 1st pn overdue. 40w 6d. aslkan baby masih sihat, smua akn baik2😊

Call 991