Bersalin PPUM

Salam mommies. Nak tanya untuk yang ada experience bersalin PPUM. Sejak bila ye tak boleh bawak phone masuk wad untuk mommies? Kalau tak boleh bawak masuk LR saya faham lah lagi. Tapi tak boleh masuk wad tu saya sedih jugaklah. Kitonyo manjah. Kalau boleh nak vc dengan husband nak mengadu sakit😅. Pastu nak tau, lepas bersalin tu husband boleh teman kejap dekat wad kalau luar waktu melawat atau husband kena balik terus? Saya first time mom, jadi risau kalau banyak sangat kena handle sorang2. Terima kasih kalau sudi share experience mommies😘

11 Các câu trả lời

ppum ni sama ke dengan hpupm ya?

1t trước

Tak sama awak. PPUM - Pusat Perubatan Universiti Malaya HPUPM - Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia