Najis keras di dubur

Salam mommies. Nak tanya baby saya baru 2 minggu. skrg on formula milk sbb saya first time mom and susu x byk. Saya perasan baby mcm meneran sembelit and bila tgk dekat dubur ada najis nak keluar tapi najisnya keras. Apa saya boleh buat yaaa🥺🥺 risau sgt sbb bila baby penat meneran sama ada dia menangis atau dia tertidur. Tapi saya tahu ada najis keras kat hujung dubur tu.

1 Trả lời

baby sembelit ke? mungkin susu tak sesuai untuk dia. kalau susu fm, awak kena try n error sampai dapat susu yang sesuai untuk anak