Buai elektrik

Salam mommies .. kakak ipar saya ada bgi buai elektrik untuk saya guna .. kalau anak dah tido perlu ke off kan henjut tu ke biar je macamtu sampai anak bangun ..

2 Các câu trả lời

kalau sy , sy biar je asalkan dy xjtuh. sbb ank sy dri newborn smpa8 skrg 3 bulan dy xboleh tido kalau buai tu brhnti. dy naangis nak susu baru sy aangkat..

wslm..kalau bby dh tido blh offkan kot..sorry xde pengalaman,bg pendapat je..takut nanti bby bergantung pd henjut je pulak

2y trước

btul ank bgntung pd henjut bila stop je dia bngun ,huhu better sis jgn ajar lepas je tdo off