Uri dibawah

Salam and Hi Mommies. Doakan saya dgn baby ye. Tdi gi checkup baby and doc scan nmpk uri saya dkat bawah. Size baby alhamdulillah semua okay. Skrang ni 28 weeks. Next week kene refer pakar dkat hosp. Saya dah mula risau and fikir mcam2 huhuhu #firstmom

2 Các câu trả lời

moga selamat semuanya, ameen. selagi rahim masih berkembang, ada harapan lagi uri tu sebenarnya tak tutup laluan serviks pun. doa banyak2.

6mo trước

Aamiinn thanks sis 😘😘

Kita sama week, sama problem. Tapi dr takde nak refer pakar ke apa lg. Next checkup baru dr decide..

6mo trước

Semoga urusan kita dipermudahkan and semoga baby kita sihat2 ye sis 😙