Baby xberak & susah tido tapi xmeragam 😅

Salam mommies.. Bby sy 2 hari da xberak & kurang kencing (kentut ok je).. Bby menyusu sy bagi setiap 2 jam.. Harini lak bby susah tido tapi xmeragam.. Da cuba tgk perut dye xde lak kembung, lembut je perot. Try gak urut2 siket & tungku bhgian perut & kaki dye spy sng buang air. Sy susah hatilh.. Perlu ke sy ke klinik? #firstmom

1 Trả lời

normal je kalau x berak 2hari tu. selagi berak dia ok, xde keras, xde meragam, xde mslh pon. xde ape yg perlu risau.

1y trước

Terima kasih 🙏