anak 1tahun 2 bulan sembelit 2 mgu lebih

salam mommies anak sy smbelit lah berak sebji2 dua bji je dlm shari byk kali mcm tk lawas for almost 2 mgu+ dh .bg mkan buah pun sama juga .sblm ni bg drgonfruit lwas je .skrg mcm tk jalan nk buat cemana ye.anak mnum susu fernleaf 1-3 .dlu ok je taik dia skrg tah la huhu ke kna tukar susu.🥲#ingintahu #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

1 Trả lời

Anak saya 1thn2bln juga. Mmg risau sangat kan klau anak tak boleh berak ni ? Sbb kdg kita yang besar ni pun sakit ni pulak budak2.

2mo trước

anak sy dia berak takdak teran sgt pun cuma sikit2 beraknya .taik kering je .pdhal mnumnya bykk .huhu nk try jus prune pula