Badann naik merah merah

Salam mommies, ada yang tahu kenapa mcm ni? Saya letak minyak telon je tadi ada effect ke ?

Badann naik merah merah
1 Trả lời

telon tu myb x sesuai dgn kulit bb..ank sy pernah pkai minyak y jenama terkenal jgk..bile pkai ank melalak mcm kesakitan..bile tgk kawasan perut abis merah2 tmpt sy letak minyak td.so sy tukar pd krim cam tropika..youbaby

2y trước

alhamdulillah dah kurang harini rasa mmg sbb minyak kot. saya mmg pakai youbaby, smlm sapu dah kurang harini ☺️