Gatal breast

Salam mommies ada petua tak? Boleh sapu dvn alano atai.doroplane tak..kandungan saya baru 10 week..tak fahan sangat gatal dan nipple jd kering

2 Các câu trả lời

Pergi clinic consult dr tanya ubat apa yg sesuai. Ubat jenis sapu ni kena tanya dr. Sebab ubat meresap takut effect kandungan. Jangan beli ubat tanpa nasihat/ prescription dr

1y trước

baik awak .saya pernah jd before pregnant last year..doctor memg minta basuh dgn air suam dan xbg mandi dgn shower gel kena sabun buku..ni nak cuba tukar sabun buku dulu..then kalau tak ok jugak baru nak g doctor..xberani jugak nak sapu allano tu..sebab tak ada feedback yg ada ibu hamil permah pakai