Detail scan week 19

Salam mommies, ada ke yang pernah buat detail scan masa week 19? Atau better tunggu nanti week 23? Thank you mommies.

4 Các câu trả lời

Saya sekarang 18weeks. Details scan nanti masa 20weeks dengan hospital gomen. Tapi 23weeks nanti nak try buat kat swasta pulak. Ssbab nak simpan video cd buat kenangan.

2mo trước

saya pun kena buat detail scan dekat hosp besar gomen .. sebab high risk .. kalau tak puas hati ingat nak buat jugak kat klinik swasta nanti

Buat masa 19 weeks tu dah okay. Lg awal buat lg accurate. Refer below sis 18w-21w6d : 90% accuracy 22w-24w6d : 70% accuracy 25w-29w6d : 50% accuracy

Detail scan di buat on 18 weeks - 24 weeks. Atas 25 weeks dah tak panggil details scan. Jadi partial details scan. Saya buat detail scan masa 20 weeks

saya slalu buat masa 22 weeks