Ingin tahu Normal ke size baby kecil dari week sebenar

salam. hi mom ada tak dekat sini baby kecil daripada week sebenar. sya scan haritu sya dah 25week5day tapi dlm scan ukuran baby kecil 23w3day ja.. ingin tahu 🥲

2 Các câu trả lời

Masa usia kandungan saya 24 weeks, doctor pun ada cakap baby saya kecil sikit. Lepastu bila dah 26 weeks pun doctor kata baby saya masih kecil. Saya adalah research macam mana nak bagi baby besar, saya sejenis tak boleh minum susu. Saya banyakkan makan calcium, isi ayam, isi daging. Makan isi isi je. Pastu banyak makan buah, nasi saya kurang kan. Minggu lepas scan, alhamdulillah baby tak kecil dah, baby membesar sama usia kandungan. Sis boleh cuba, kita ikhtiar. Inshaa allah baby dalam kandungan kita sihat sihat je.

2y trước

alhamdulillah insyaallah nnti sya cuba sis muda2han baby membesar ikut usia nya lepas ni 🤲🏻🤲🏻 terima kasih bagi tips sis

normal sis sbb itu cuma anggaran doktor mengikut saiz baby melalui scan