8Bulan

Salam, minta maaf ye nak bertanya pada siapa2 yang ada pengalaman. saya ni mengandung tanpa surat nikah, kalau saya beranak nanti ada risiko apa apa ke? anak saya kena amik kebajikan or else? sebab umur saya baru 17tahun kiranya, bulan 12 baru kira 18. saya buntu. tolong siapa2 boleh bagi pendapat tak?

15 Các câu trả lời

Kalo beranak kat gov mungkin diorg akan tny byk.... Kalo swasta xsure sis..

Eh kita sama laa , chat please ?

4y trước

Sama Macam Situasi Saya Sekarang Hmm..

Kena Ada buku pink dulu dgn saudara nanti bila bersalin.JKM xkan ambik baby Kita sesuka hati🤗

Semoga segala urusan awak dipermudahkan. Aamiin

Mksd tanpa surat nikah??

5y trước

bkn tak phm tu dek . tapi keliru . sbb ada org kawen kt Thailand . surat nikah mlaysia takde .mcm tu la . hehe