Darah apakah ini?

Salam Maaf saya nak tnya. Saya kawin hujung tahun lepas. Dalam 2 bulan kahwin, hanya beberapa kali sahaja kami 'bersama' tp tidak sempurna krn suami pancut diluar dan takat kepala sahaja yang masuk. Selepas bersama, sy tinggikan punggung sedikit dgn harapan adalah yang berjaya masuk ? Sy datang haid pada 20.1 hingga 27.1 Next haid sy pada 4.3 Kemusykilan sy skarang ni, pada 12.2.2020 ada kesan drh/cecair kering bewarna coklat di seluar dlm dan panty liner sy. Selepas buang air kecil, sy lap dan dapati ada warna2 coklat keruh Maaf sy tunjukkan gambar yang sy dapati di google sama seperti kes sy ini. Sy mohon bantuan.. Adakah ni haid? Adakah saya boleh solat? Atau adakah sinar utk sy hamil? Terima kasih

Darah apakah ini?
2 Các câu trả lời

apa sebab bila bersama suami buang luar? Suami x ready kamu hamil atau sebaliknya...buat upt. Kalau +ve hamil. Kalau -ve minta lepas ini suami buang dalam. Supaya chance kamu hamil itu tinggi

5y trước

Dia rasa Ngilu, kemudian dlm beberapa saat terpaksa buang luar. X sempat nak masukkan ke dalam. Lg pula, sy rasa sakit bila 'adik' nak masuk kedalam.

Tkot faraj kamu kering