Buka buku pink

Salam kpd semua mommies, saya nak tanya untuk buka buku pink di Klinik Kesihatan/Klinik Desa perlu appt tak? Sy dah call klinik berkali2 tk jwb. Rasa nak walkin je lebih mudah.

6 Các câu trả lời

kena call utk dpt date app,dan kalo kkia nk sng di angkat call dlm 11.30am ke atas..diorang akn bg date dan info² ape kena bawak masa buka buku,kalo ade sakit ke ape pun diorang tanya masa call tu..kalo walk in nasib .if walk in pagi² cam 7.30 ade rezki leh terus bkak buku..kalo x dia bg date lain..

4d trước

alright faham tq sis 😊

Perlu call untuk dapatkan tarikh app. Kalau macam kk seksyen 7. Saya pasrah try call 4.20 petang baru dia angkat 🤣🤣 Sebelum ni call pagi tak angkat².

sy walkin je . nnti sampai klinik diorang bg borang untuk isi and lps tu diorang bg tarikh untuk booking

kalau kk tmpt saya skg ni, kena walkin untuk booking buka bku pink..

Ya perlu appointment. Kalau tak angkat call, kena walk in sis.

4d trước

alright faham tq ya

kalau kk x jwb call sis walkin je utk dptkn tarikh app