Doakan saya cept bersalin

Salam korang, doakan sy cepat bersalin ye.. sekarang dh masuk 39 minggu belum ada tanda2 lagi.. saya Gdm klau xde tanda bersalin, sabtu depan (8april) akan serah diri dan kena induce untuk paksa bersalin 🥲 hmmm kalau blh xnak laa induce, harap dpt bersalin awal sebelum due date 🤲🏻 #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan segala urusan awak. banyakkan berjalan, kerapkan bersama dengan suami, banyakkan senaman untuk cepatkan bukaan.

sy 6hb kna induce..huhu