Spotting 1st trimester

Salam. Klu ikutkan saya pregnant 6w3d.. start semalam ade spotting skit².. pagi tadi saya nk mndi, ade keluar lendir skali dgn drah wrna brown lgi bnyk dri smlm. X pernah jmpa doc utk scan lgi sbb ingt nk tnggu 8w nnt. Tpi tiba² dh kuar spotting ni rasa tkut plak.. perlu ke saya jumpa doc? Tq #Spotting1sttrimester #firstimebeingamother

2 Các câu trả lời

sy 6w kluar spotting sy pergi klinik scan dia ckp okey ada kantung tggu lagi smggu scan tgk jntung tapi dia bagi ubat kuatkan rahim skrg mcm dh kurang skit tapi tiap2 hari ada spotting tu .

Yes please

5mo trước

Dua2 boleh. Cuma nak cepat ke swasta la. Yup emergency terus