Keluar darah

Salam kawan kawan.. Nak tanya, saya sekarang ni tengah guna opk untuk cri wktu subur, sehari dua ni keluar macan darah coklat sedikit. Period saya lambat lg dalam 30/7.bila sy test period dua dua kabur xmacam sebelum keluar darah tu. Yg sblm tu ade line jgk ni mcm xnampak.. Kenape ye..

1 Trả lời

hurm..better sis download app period tracker... kalau period lmbt try chck upt pula mna tw positif pula..😉mg dpmudahkan segalanya .aamiin