TTC

salam, kalo begini result OPK day 14 tanda subur ke? First time guna OPK.^^

TTC
8 Các câu trả lời

bukan setakat subur kot, kemungkinan jgk Positive mengandung, sbb sye baru kahwin OPK sye semua takde yg menunjukkan sye subur, rasa mcm pelik sgt, sampai laa giveup, lepastuh tergerak hati pepagi saja nak test OPK double line, lepastuh check UPT pun double line 😉 rasa mcm tak tenteram, semua perasaan bercampur, pada masa yg sama terus pegi clinic excited punya pasal doctor ckp positive 🌸 daa 5minggu tanpa sedar

Yep tengah subur. Seeloknya BD selama 3 hari lepas dpt OPK positif.... Dpo 12 onwards dah boleh try track UPT. Goodluck!!

sebelom terang tu pon dah boleh kerap bersama .. ni tgh subur sgt2 dah tu

sis check UPT pulak mana tahu double line jgk

Subur sis..da bole bersama

Cek upt

😊

Yup