Perlu makan ke Duphaston sebab kes kandungan kimia berulang

Salam, ingin bertanya ini kandungan ke 3 selepas saya mengalami kandungan kimia pada tahun lalu. Mac 22 - chemical preg Disember 22 - Chemical preg Saja test tadi pagi naik 1-2 weeks upt digital clear blue. Persoalan saya di sini perlu ka saya ambil pil duphaston untuk kuat kan kandungan. Risau dengan sejarah kandungan x mjadi.. #pleasehelp #advicepls #ingintahu

Perlu makan ke Duphaston sebab kes kandungan kimia berulang
3 Các câu trả lời

xperlu kalau xde bleeding.

1y trước

Tak semua keguguran kena ada bleeding or spotting. Saya pernah, takde pape pon, tau2 time scan nk buka Buku pink no heart beat. Bykkan doa, anak ni Allah punya. Moga Allah sentiasa jaga kita & anak dlm kandungan 🤲