38 minggu - xsihat

Salam ibu2 yg berpengalaman, nak tnya, saya 38 minggu. Dan sekrang selsema, sakit kepala dan batuk. Tanda2 bersalin masih belum ada, cma kdng2 ja ada dtg contrction (jarak masa jauh2), saya patut ke hosp atau mkan ja pracetamol sja? #firstmom

1 Trả lời

Salam. Sebaiknya mommy jumpa dengan doc. Doc akan bagi ubat batuk dan selesema sekali. Selalu nya nurse suruh pergi hosp bila keluar spotting atau contraction kerap atau keluar air ketuban