Sakit bahagian pelvik kanan sebelah hujung bukan tempat luka c-zer

Salam ibu2 sy baru lepas 20hr c-zer luka czer dah bercantum elok dn dh tk rasa sakit. sy musykil s#ingintahu #pleasehelp y rasa sakit bahgian blah kanan bukan tmpat c-zer tu. nak bangun dr krusi ya amat lah sakit mcm terhiris-hiris risau nya sy. Besok baru nak p jmpa doktor. ada tak yang prnah jd mcm saya.

Sakit bahagian pelvik kanan sebelah hujung bukan tempat luka c-zer
1 Trả lời

sama dgn sy rasa sakit bila ditekan. sy bersalin normal. haritu tanya nurse, nurse suruh tuam dgn ice batu. kalau sakit sangat baru jumpa dr

12mo trước

owh yeke sis. tu ka sy risau jugak kalau apa2 tp smlm sy jmpa doktor. doktor kata mungkin kncign kotor. so dia bg antibiotik