Sakit pinggang

Salam ibu2 sihat dan cantik semua , nak tanya ,ada tak yg trimester kedua sakif pinggang sangat2 . Apa ibu2 buat untuk kurangkan atau hilangkan rasa sakit tu ya? ##ingintahu

2 Các câu trả lời

walaikumsalam,sma mcm syala,trimster 2 ni..pnggng mcm nk ptah,lg² msa mnyapu lantai..prut krp skit..alhamdulillah stkt ni bby okk..rbu cek bsp pla😊

klau sakit x hilang2 pergi je klinik. ikutkan mmg normal je ade sakit pinggang so mmg kena tahan n jaga posisi setiap kali duduk bangun n ambik brg