Keputihan kehijauan

Salam hi ibu2.. normal ka keputihan kehijauan skrg dah 37 minggu? Atau tanda2 bersalin #pleasehelp

2 Các câu trả lời

tak normal, tanda2 gbs, bahaya untuk baby kalau bersalin normal.. kalau masih ada check up, jangan lupa bagitau nurse.. kalau dah xde check up, bagitau masa nak bersalin, nnt dapat ubat.. sementara tu boleh try makan yogurt asli, tuk kurangkan keputihan..

Saya 35 minggu keputihan kehijauan keluar. hari Ini pula 35 minggu 1 hari keluar keputihan warna coklat. 1st preggy x thu tanda2 ke apa 😅