Susu formula mana Yang ok ?

Salam ibu2❤️ nak tanye Susu formula mana ibu2 sini guna untk baby newborn? Anak dah 1 Bulan duk NHDU Nie minggu depn nak discharge Saya Susu bdn x bnyk sgat. So kena bagi Susu formula juga Xpi xtau Susu formular mne yg blh bagi! Pendapat Ibu mana Yg blh bagi ye?? 😀

3 Các câu trả lời

susu bby kne try & error smpai baby sesuai minum... klau nk tambah berat bdn bby try susu S26 cuma mahal sikit lh harga nya... klau x okey bby jdi cirit birit or berak keras ke try bgi susu lain smpai dia okey ... klau x tahu, awk tanya je nurse kt hospital dia minum susu apa ?

1y trước

ok Ibu terima kasih 😀

saya anak first bg novalac (tin warna ungu)... xda masalah...beby xmudah sakit and x sembelit bila dh naik umur 6 bulan ke atas...trailah...ada jual dkt farmasi atau kedai baby...

1y trước

terima kasih Ibu untuk suggest ❤️

susu fm kena try n error untuk baby. ada baby sesuai, ada baby tak sesuai.

1y trước

ok Ibu noted❤️