Demam semasa 15hari berpantang

salam ibu2, nak tanya, pernah tak demam ketika berpantang? sampai lenguh2 badan, demam sy dah kebah, cuma sakit kepala berdenyut kalau nak bangun dari tempat tidur. Selalunya apa penyebabnya ye dan cara ibu2 rawat diri kasi pulih semula.

3 Các câu trả lời

sekarang baby kna thn di nicu. hrini bru 21 hari.. 26.2 p kcmasan sbb dmm pstu dr xray... dr kata ada jngkitan kman di paru.... harini saya plk kna admit ward sebb dmm pstu dr kata tmpat czer ada infection.. dr bka blik lpsan atas czer tu utk cuci stiap hari..

saya pun mcm sis.. saya czer.. nurse ada inform kalau ibu berpantang demam mesti ada something yg xkena.. nurse suruh cepat² p kk atau trus ke kecemasan.. sama jga dngan baby klu demam trus bwa jmpa dr..

Selama prgnt ada mslh hb low x?