Ruam badan baby

Salam ibu2 ... nak tanya ... cane nak bagi kurangkan atau hilangkan ruam kat badan baby .. baby baru 13 hari ... habis ruam kat leher kat lipatan2 ... xtau nak buat cane da ... ada ke ubat2 yang boleh guna ?? #firstmom #seriusnanya

3 Các câu trả lời

Sy pernah kena mcm ni, sy kerap cuci bhgn leher then sapu minyak kt situ. Alhamdulillah skrg dh OK. Kk ad bg ubat krim tp takut nk letak. Kot dia alergi ke. Sy ikhtiar guna minyak habatussauda.

sye peg klinik dpt krim sapu..

bw p klinik mom