Kerap buang air kecil

Salam ibu2 hamil smua...ada pengalaman tak kerap buang air kecil kdg2 rsa skit sgt msa buang air kcil tu...sya 19weeks hamil...ank ke 3...maaf tnya sbb sblm ne xprnah pla mcm ne msa hamil ank2 yg lain..risau kadang

3 Các câu trả lời

Kerap kencing tu normal.. tapi kalau awk cakap sakit sangat tu kena tanya doc.. takut ade jangkitan..

Kerap kencing dan sakit? Jumpa doc sbb kencing tak sepatut nya tak sakit, klu sakit mungkin ada jangkitan.

2y trước

trma ksih ats komen2 positif ibu2 smua..sya rsa tnang skit sbb ibu2 bgi cadangan ..dn pndangan sdkit dmi sdkit😊😊

mmg normal kerap kencing

2y trước

kerap kencing ok je..tp skit tu yg xthan