berat baby

salam ibu semua..nk tnya kalau usia kandungan 35 minggu berat baby 2.6kg normal ke atau besar ya...??sbb hari tu scan doktor kata kecil dari usia nya.mintak pandangan ibu2 semua.tq☺️

22 Các câu trả lời

Normal sis. Sy masa scan 34w baby dkt2 2.3kg tu pun doc kata normal ☺️

sma n sy. tp brat bby sy 2.5 usia 35mggu jh. bru je lps kluar hos smlm

Normal lh tu..jgn kck sgt..kekal kn je..mne tau kuar nnt 3kg..

ok je....Ank sy 36w 4d kuar 2.6..doc kt ok Bert jgn 2kg yela

normal dear . Anak saya lahir 40w4d pun baru 2.825kg hehe

normal . Anak Sulung Lahir 36minggu berat baru 2.6kg

oklah tu sy 37 hr tu anak 2.8....bior besar kat luar

besar dh tu sy rase sis.. ok dh tu..

Pda kite beso 🤭 sbb ank" bwh 2.5

Saya 35w..2.6kg..doc kata ok je..