Anak x nak tdor

Salam ibu semua nak tnya memang nornal ke baby 3 bulan ,siang hari kurang tdo.

4 Các câu trả lời

Normal baby dah dapat beza siang dan malam. Baby dah mula ada rutin. Siang dia nak org layan dia. Bermain dengan dia. Sama mcm anak sy. Tapi malam tidur lena. Bangun tengah mlm kejap menyusu sebab haus. Lepastu sambung tdo sampai subuh

samala. ank sy esk genap 3 bln dy mmg kurg tido siang. asyij nk mwnanagis je nk brdiri nk menanagis. tp malam kalau tido pkl 8 bgun2 pkl 3 pg kdg2 5 pg🤣. malam je dy akn tido lama sbb tiap2 hri ble wktu siang dy xnk tido.

wsalam, ikut budak juga kot , mcm anak saya jenis kuat tidur, tau da time dia. tapi anak buah saya sebaliknya. tidur 10-15minit lepas tuh bjaga even da bagi susu, buai pun sama.

itu la wak..ank sy letak dlm buai pun tdo x sapai 10 minit..bgun..