Bengkak teruk

hi salam ibu ibu semua . saya dah 39w3d , saya nak tanya normal ka kalau kaki terlalu bengkak ? sebab kaki saya bengkak teruk sangat dan makin sakit dari biasa . due 16/7 tanda tanda bersalin pun belum ada . minta doakan semoga dipermudah segalanya .aaminn . #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

Bengkak teruk
5 Các câu trả lời

kalau nenek sy, dia cakap bila kaki tangan dh start bengkak, makin dengan nak bersalin. sy pun baru selamat melahirkan 8/7. due date sy 17/7.. takde tanda nak bersalin pun. tau-2 rasa contraction je...

Hi , sama sis . Kaki sy pun bengkak . Hari ini due sy . Tp blum ada tanda nak bsalin . Hari ini jugak masuk 40w . Cuma tanda sy kerap sakit perut nak berak

2y trước

tanda nak bersalin lah tu… elok2 jgn sampai terberanak kat jamban…

kaki sy pun bengkak. tp tak sakit. jadi kalau kerap jalan/brdiri lama. nnti sis checkup boleh tnya nurse/dr. bgtau rasa sakit tu skali

Salam. Kena bagitahu nurse masa check up. Nanti nurse akan check kenapa boleh jadi bengkak sangat. Aamiin ya rabbal alamin utk doa.

Hi due kita sama. And kaki pun kerap bengkak. Risau juga sbb tanda masih belum ada. 😅

2y trước

Hi. Belum lg. baby masih syok lagi di dalam. Rezeki la awak dah bersalin tahniah 💗 turun tanda ke?