Perut cramp

Salam ibu ibu saya nak tanya . Boleh kah sepanjang kita menyusu badan , memang tak period then tiba tiba boleh jadi pregnant ? Harini perut saya tiba tiba cramp . Saya tak pasti sama ada sebab nak turun period ataupun pregnant . Sebab masa saya buang air tiba nampak macam ada cecair keputihan . Hati saya rasa berdebar debar plus takut nak check upt . Anak saya baru 7bulan . #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Boleh pregnant jika tiada perancang dan telah bersama suami

9mo trước

Maaf saya tak tahu macam nak jelaskan 🙏 Tapi saya share satu article ni yang boleh membantu awak. Explanation dalam article ni sama macam explanation gynae saya. https://www.whattoexpect.com/pregnancy/pregnancy-health/how-soon-can-you-get-pregnant-after-giving-birth/?xid=android_share