Anak tak berak 3 hari & kembung

Salam ibu ibu, anak saya skrg umur 3m+, dia kerap kembung & kalini dah 3 hari tak berak. Saya dah sapu minyak dan buat mcm mcm urutan tapi still kembung & tak berak jugak. Anak ada kentut & bau pun busuk. Saya fully bf. Ibu ibu boleh tolong saya tak? Perlu ke saya bawak anak ke klinik? Terima kasih ibu ibu😊 #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Klu baby bf normal klu x berak 3 hari.. die kembung tu sapu minyak telon my baby… sebelum ni baby saye pun kerap kembung mlm.. dah mcm² minyak saye guna masih x ok… bila saye guna minyak telon my baby Alhamdulillah dah x kembung mlm dah…

normal je baby fully bf tak berak 3 hari. baby fully bf boleh tak berak max 14hari. dia meragam tak?

9mo trước

Ada meragam jugak sbb perut dia kembung.