too early ?

salam, i nk tnya. this one kira +ve ke ? i last period 7 April, but period irregular, susah nk detect dh delay ke tk. lately ni kerap cramp perut mcm nk period tp blum dtg (as for me mcm normal je bfr period) tp test 16 may naik double, next day pun naik double tp samar mcmtu. nk g clinic mcm awal sbb jenis period tk sama tiap bulan, kdg awal, kdg ontime, kdg lewat 😅. #Firstime

too early ?
10 Các câu trả lời

Lebih kurang sya xpernah nya nk tetap tarikh period last2 suami ku yang sakit demam sakit Urat muntah2 terus I buat upt last2 mcm ni laaa samar2 Tanya member nurse haaa positive Sbb awal lagi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Sbb klu sya mengandung anak laki mmg suami yang muntah2 sakit Urat nk demam klu mengandung anak perempuan sya laaaa yang paling teruk tp last period sya 16 April dekat2 tarikh nyaaa hehehe

Positif sis. i pun irregular period. Then tnggu period dtng, dngn cramp perut (Sbb dah terbiasa) then i pula tiba2 demam, then terus test (+ve) and i guna pula yg clear blue. So positif. Terus prgi scan, xnmpak lagi sbb awal but doctor ckp mmng dah positif sbb rahim i dah menebal. Now i tnggu fr next scan. Tahniah. Semoga dipermudahkan segala urusan ☺️

1y trước

sis pn take care ya..sbb sblm ni ade sejarah 2 x keguguran tu risau semua ade ..tu jumaat bbru ni g scan detils..n Dr kata 2 mggu lg dtg smula utk cek sme sis ovari tu..hope baik² shja amin🤲🏻🤲🏻

Lebih kurang saya. Last period 9 april. Last week sabtu buat upt sbb pelik dah 15hb tak period2 lagi. Naik samar. Pergi klinik, nurse cakap dah masuk 5 minggu 💕🤣 rezeki awal padahal masih trauma sbb bulan 2 haritu operation pregnant luar rahim 🥹 harap trauma boleh hilang lahh dgn cepat lepas dapat rezeki anak pertama ni 💕

+ve tu sis..sye last period 20/4.. period pon kdg² tk btol sgt kjap 7 hri kjap 10 hari period sbb bln 1 hritu bru gugur .. sminggu lpas terasa nk cek upt tiba² +ve plk ..last² smlm sye g jgk klinik nk confirmkan pregnant..doktor sruh amek darah je..nnti dia cek melalui darah

1y trước

Saya pon 20/4 dh lewat 4hari 🤲🏻

date last period sis sama dgn sy. irregular period jugk..sy pon bru test 3 hari lepas..positive. mulanya saje je test sbb period mmg tak tentu..😂😂

I pun mcmni tapi i regular period. Kalau ikutkan mmg positive tu, cuma kalau nak jawapan yg tepat boleh ja check terus kat klinik untuk precautions ☺️

1y trước

tq sis, tahniah 😊

Positive tu sis kalau dah cuba lebih dari 1 upt test. Tahniah

1y trước

thankyouu 🫶🏻

InsyaAllah positive tu . . take care .

try gune upt blue tu, tahniah sis

1y trước

okay will try, thankyou 🫶🏻

thniah sis