tips bnyk susu

Salam, hii mommy² Nk tnya, mknan apa yg bnyk kan susu bdn yew??? Ada dgr org kata nk bnyk susu bdn mkn bnyk lobak putih dgn barli, klu mkn dr mngandung lg mmng ada kesan utk bnyk kan susu ke??? #SayaBudakBaruBelajar #TunjukAjarKuSifu

9 Các câu trả lời

sy ank dh msok 4bulan. .susu makin kurang cmne nk bnyk kn susu sdeh sy tgk ank sy dia kuat nyusu susu botol dia xnk mnum nt die muntah teruk dh try bnyk kli bg susu tepong efalate.ad x petua untuk bg ank susu teepong

Jaga pemakanan.mcm sy masa dlm pantang byk mkn mknn yg bersup.minum susu ke milo.yg pnting air kena cukup.insyaAllah susu bdn melimpah ruah.

Masa saya di wad, ada sorng adik tu mmg sllu bg bbynya susu. Dia amalkan minum holicks kosong & sup lobak putih dr mngandung,

Papaya muda.. Ppya muda pun bg byk susu.. rebus atau tumis brkuah mnum skli kuahnya..

Sis boleh minum Horlicks untuk milk booster. Makan kurma.

Sya minum ni sja mmg byk air susu..

Mkn kurma dr mngandung elok jgak

boleh try milk booster ni 😊

minum air suam selalu