LENDIR COKLAT

Salam & helo mommy semua. Boleh saya tahu lendir macam ni tanda apa ye ? Sbb pergi scan baby ok, tp still keluar coklat2 macam ni.

LENDIR COKLAT
2 Các câu trả lời

g klnik sis.. kalau doc ckp xde ppe.. xpe..bed rest je..sbnrye ni tnde rahim xkuat sgt, sye pnh mcm ni,tp doc ckp xde ppe.. tp sye still lg aktif,mkin lame..mkin bnyk.. trus gugur..sbnrnye rahim xkuat,tp stgh klnik ckp xde ppe..should be pregnant xleh ad discharges coklat ke drh.kalau skli stitik xpe..kalau mkin bnyk..sgt tk xnormal

2mo trước

sis bekerja ke suri rumah ye ? sy bekerja jd kalau nak bedrest tu mmg kena ada surat mc . jadi kena jugak pergi kerja mcm biasa cuma sy cuba utk lebih byk ddk drpd aktif mcm selalu.

Sy pun pernah mcm sis.. start 5week sg bleeding mcm ni Smpai 9week. doc bagi ubat kuat rahim.. alhamdulillah bila masuk 10week dah takde dh keluar bleeding mcm ni. sepatutnya doc suruh makan Smpai 12 week. Sy berhenti makan Smpai 10week je... sis boleh pergi klinik ambik ubat kuat rahim n kena bedrest je sis...

2mo trước

sy tak rasa sakit mcm senggugut tp perut mmg kdg2 rasa mcm perit2 je. sy dh beli dh ubat duphaston, dr bg surat utk beli dkt farmasi. lps makan, alhamdulillah setakat ni takde dh spotting. tp sy nk kena pantau dulu kot ada lagi tak lepas ni.