Oximeter & bp machine

Salam & halu mommies. Boleh suggest oximeter & bp machine yang accurate & trusted yang ada jual dekat shopii? Since masuk trimester ke2 ni selalu sangat rasa pening dan mual padahal trimester 1 tak teruk macamni pun. Ubat 4 sekawan dari KK makan je. Dan saya baru beli pati delima gulsan tu. Masa first checkup KK tu hb saya ok je 12.6 🤧

1 Trả lời

untuk beli oximeter or bpmachine, better beli dkt farmasi terdekat. nanti Puan senang nak refer if ada apa2 masalah dkt machine. plus mereka akan ajar cara guna.